Bygga Förråd & Friggebod i Enköping

Vi hjälper dig bygga friggebod, förråd eller någon annan icke-bygglovspliktig byggnad. Av oss får du hjälp genom hela byggprocessen, från planeringsstadiet via startbeskedet till ditt färdigbyggda uthus. Vi erbjuder gratis prisförslag!

Bygga Förråd

Kontakta oss så får du veta hur vi kan hjälpa dig med ditt nästa förrådbygge.

Bygga Verkstad

Vi kan ta fram en perfekt lösning för er nästa verkstad. Hör av dig för mer information.

Skräddarsytt eller Byggsats

Vi hjälper er gärna med antingen skräddarsytt & eller byggsats.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Bygga ett Förråd i Enköping? Lång erfarenhet inom nybyggnation i Fjärdhundra, Bergvreten, Grillby, Katrinedal, Håbo

  Totalentreprenad för enkla och mer komplexa friggebodar

  En friggebod är en mångsidig byggnation. Med det menar vi att du kan anpassa den efter dina önskemål. Vissa kunder vill ha lite enklare skjul, andra vill ha indragen el och andra bekvämligheter. Oavsett hur dina önskemål ser ut så kan vi genomföra byggnationen från grundläggning till nyckelfärdigt objekt.

  Kan man få ROT-avdrag för att bygga en friggebod?

  Nej, en friggebod är en fristående byggnad och måste vara så för att räknas som just den byggnadstypen. Du kan därför tyvärr inte få ROT-avdrag för byggnationen.

  Friggebodar åt kunder i Enköping med omnejd

  Vi bygger friggebodar åt privat- och företagskunder över ett arbetsområde som omfattar bland annat Fjärdhundra, Bergvreten, Grillby, Katrinedal och Håbo.

  Hur ska din friggebod användas?

  Det är den mest grundläggande frågan du behöver besvara innan vi sätter igång med bygget. Det är nämligen svaret på den som avgör hur resten av boden ska byggas. Du är mer än välkommen att höra av dig till oss, vare sig du är helt färdig med svaret eller om det är något du vill diskutera. En offert från oss är alltid gratis.

  Vi bygger även garage & carports i Enköping. Läs mer här.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Medlare

   Nummer: 010-555 91 13
   Mail: offert@uppsala-byggare.se

   Vanliga Frågor inom Byggnation & Renovering Här hittar du svar på några av de frågor vi oftast får ställda till oss.

   Hur mycket kostar en renovering?

   Slutkostnaden beror på många olika faktorer, inte minst storleken på projektet. Av oss får du alltid exakta prisuppgifter i en kostnadsfri offert innan projektet startar.

   Vad menas med totalentreprenad?

   Totalentreprenad innebär att vi tar ett helhetsansvar över samordningen av ett byggprojekt. Det underlättar för dig som kund om man behöver anlita externa samarbetspartners såsom VVS-bolag eller elektriker. Totalkostnaden för projektet sammanfattas dessutom på en enda faktura. I slutändan brukar det också göra att projektet blir billigare.  

   Hjälper ni mig med ROT-avdraget?

   Absolut. Det är vi som byggentreprenör som tar hand om alla kontakter med Skatteverket och övrig handläggning. Det enda du behöver göra är att betala fakturan.

   Hur kan jag ta reda på om jag behöver bygglov?

   Reglerna för bygglov varierar beroende på vad för typ av projekt det handlar om och vilken som är din hemkommun. Vi rekommenderar att du kontaktar byggnadskontoret för att få klarhet om vad som gäller i ditt fall.  

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Uppsala Byggarna för en totalrenovering. Mycket tydlig kommunikation med projektledaren som lämnade en bra och tydlig offert. Vi rekommenderar starkt!

   Johan, Eriksberg

   Uppsala Byggarna hjälpte oss när vi ville bygga om lite i lägenheten. Mycket proffsiga som kom enligt uttalad tid varje dag och städade efter sig. Vi anlitar dem gärna igen!

   Fredrik, Tunaberg

   Vi kontaktade företaget när vi upptäckte att det blivit vattenskador i källaren. Dom tog tag i hela projektet och vi slapp ringa olika hantverkare. Otroligt skönt och smidigt utfört, stort tack!

   Filippa, Uppsala C

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Medlare

    Nummer: 010-555 91 13
    Mail: offert@uppsala-byggare.se