Golvläggning i Enköping

Du har hittat en certifierad och behörig golventreprenör med bas i Enköping. Vi genomför golvläggning i bostäder, butiker, kontor och många andra inomhusmiljöer. Du kan även anlita oss för att bygga ett helt unikt golv från grunden. Vi erbjuder gratis prisförslag!

Lägga Golv

Vi arbetar med alla slags golv: trägolv, klickgolv, klinker, parkett & m.m.

Byta Golv

Har ni tänkt byta ert golv? Vi fixar det! Kontakta oss idag för mer info!

Golvslipning

Vi hjälper er gärna med golvslipning & annat ni har behov av!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags för en Golvomläggning i Enköping? Allt inom golvrenovering & golvbyten i Bålsta, Altuna, Enögla, Fanna & Bryggholmen

  Ett byggföretag med allt som krävs för att skapa högklassiga golv

  I vårt företag finns all kompetens som krävs för att få fina golv oavsett om det handlar om en bostad eller offentlig miljö.

  • Golvläggning
  • Golvrenovering
  • Golvslipning
  • Lägga parkettgolv, trägolv, fiskbensparkett, laminatgolv m.m.
  • Montera & bygga golv
  • Fönsterrenovering

  Din golvläggare i regionen runt Enköping

  Vi lägger inte golv enbart i Enköping. Vi har hittills under vår karriär hjälpt kunder med olika byggtjänster i till exempel Boglösa, Lillkyrkan, Örsundsbro, Åkersberg och Korsängen.

  Går det att få ROT-avdrag för golvläggning?

  Du kan absolut få ROT-avdrag för golvläggning. För att få det måste du uppfylla villkoret att golvläggningen sker i ditt hem. Om du har rätt till avdraget tar du upp det när du hör av dig till oss så hjälper vi dig.

  Kontakta ett skickligt golvföretag

  Om du har frågor om golvläggning eller byggen av golv är du hjärtligt välkommen att höra av dig. I och med att vi betraktar oss själva som en totalentreprenör behöver du inte känna att du ska vara helt på det klara med vad du är ute efter för att kontakta oss. Vi hjälper gärna till med konsultation. Om du å andra sidan vet precis vad du vill ha så kan vi ge dig en gratis offert på stört.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Medlare

   Nummer: 010-555 91 13
   Mail: offert@uppsala-byggare.se

   Vanliga Frågor inom Byggnation & Renovering Här hittar du svar på några av de frågor vi oftast får ställda till oss.

   Hur mycket kostar en renovering?

   Slutkostnaden beror på många olika faktorer, inte minst storleken på projektet. Av oss får du alltid exakta prisuppgifter i en kostnadsfri offert innan projektet startar.

   Vad menas med totalentreprenad?

   Totalentreprenad innebär att vi tar ett helhetsansvar över samordningen av ett byggprojekt. Det underlättar för dig som kund om man behöver anlita externa samarbetspartners såsom VVS-bolag eller elektriker. Totalkostnaden för projektet sammanfattas dessutom på en enda faktura. I slutändan brukar det också göra att projektet blir billigare.  

   Hjälper ni mig med ROT-avdraget?

   Absolut. Det är vi som byggentreprenör som tar hand om alla kontakter med Skatteverket och övrig handläggning. Det enda du behöver göra är att betala fakturan.

   Hur kan jag ta reda på om jag behöver bygglov?

   Reglerna för bygglov varierar beroende på vad för typ av projekt det handlar om och vilken som är din hemkommun. Vi rekommenderar att du kontaktar byggnadskontoret för att få klarhet om vad som gäller i ditt fall.  

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Uppsala Byggarna för en totalrenovering. Mycket tydlig kommunikation med projektledaren som lämnade en bra och tydlig offert. Vi rekommenderar starkt!

   Johan, Eriksberg

   Uppsala Byggarna hjälpte oss när vi ville bygga om lite i lägenheten. Mycket proffsiga som kom enligt uttalad tid varje dag och städade efter sig. Vi anlitar dem gärna igen!

   Fredrik, Tunaberg

   Vi kontaktade företaget när vi upptäckte att det blivit vattenskador i källaren. Dom tog tag i hela projektet och vi slapp ringa olika hantverkare. Otroligt skönt och smidigt utfört, stort tack!

   Filippa, Uppsala C

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Medlare

    Nummer: 010-555 91 13
    Mail: offert@uppsala-byggare.se