Bygga Attefallshus i Uppsala

Vill du bygga ett attefallshus att använda för uthyrning? Eller vill du kanske ha ett förråd som också kan användas som hobbyrum? Möjligheterna med ett attefallshus är många. Oavsett hur dina önskemål ser ut så kan vi hjälpa dig att skräddarsy ett som helt anpassats efter dina önskemål. Vi erbjuder gratis prisförslag!

Attefallshusbyggen

Vi är en lokal snickare som har lång erfarenhet inom attefallshusbyggnation.

Bygga Förråd

Vi kan ta fram en perfekt lösning för ert nästa förråd. Hör av dig för mer information.

Skräddarsytt eller Byggsats

Vi hjälper er gärna med antingen skräddarsytt & eller byggsats.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Bygga ett Attefallshus i Uppsala? Lång erfarenhet inom nybyggnation i Tierp, Uppsala, Enköping, Knivsta & Sigtuna

  Variationsmöjligheterna är många

  Ett attefallshus kan vara 25 eller 30 kvm. Utöver det kan de varieras närmast i de oändliga. Vi har byggt allt från attefallshus utformade som enkla skjul till varianter som fungerar som permanentbostad. Som totalentreprenör kan vi dessutom hjälpa dig med bygget från grundläggning till nyckelfärdig konstruktion. Det betyder alltså att vi sköter allt, från gjutning av eventuell bottenplatta till installation av el, VVS och avlopp.

  Vi bygger attefallshus i Uppsala med omnejd

  Vi är ett byggföretag med lång räckvidd. Du kan dra nytta av våra professionella byggtjänster i orter och områden som Salabacke, Luthagen, Kapellgärdet, Rosendal, Höganäs och Gränby.

  Hur kan vi hjälpa dig? Kontakta oss

  Skriv eller ring till oss och berätta om hur dina önskemål för ett attefallshus ser ut. Vart du än befinner dig i processen kan vi hjälpa dig. Vissa kunder kontaktar oss med färdiga arkitektritningar, andra vill ha råd kring materialval och andra frågor. Vi ger dig en offert kostnadsfritt.

  Vi bygger även altaner i Uppsala. Läs mer här.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Medlare

   Nummer: 010-555 91 13
   Mail: offert@uppsala-byggare.se

   Vanliga Frågor inom Byggnation & Renovering Här hittar du svar på några av de frågor vi oftast får ställda till oss.

   Hur mycket kostar en renovering?

   Slutkostnaden beror på många olika faktorer, inte minst storleken på projektet. Av oss får du alltid exakta prisuppgifter i en kostnadsfri offert innan projektet startar.

   Vad menas med totalentreprenad?

   Totalentreprenad innebär att vi tar ett helhetsansvar över samordningen av ett byggprojekt. Det underlättar för dig som kund om man behöver anlita externa samarbetspartners såsom VVS-bolag eller elektriker. Totalkostnaden för projektet sammanfattas dessutom på en enda faktura. I slutändan brukar det också göra att projektet blir billigare.  

   Hjälper ni mig med ROT-avdraget?

   Absolut. Det är vi som byggentreprenör som tar hand om alla kontakter med Skatteverket och övrig handläggning. Det enda du behöver göra är att betala fakturan.

   Hur kan jag ta reda på om jag behöver bygglov?

   Reglerna för bygglov varierar beroende på vad för typ av projekt det handlar om och vilken som är din hemkommun. Vi rekommenderar att du kontaktar byggnadskontoret för att få klarhet om vad som gäller i ditt fall.  

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Uppsala Byggarna för en totalrenovering. Mycket tydlig kommunikation med projektledaren som lämnade en bra och tydlig offert. Vi rekommenderar starkt!

   Johan, Eriksberg

   Uppsala Byggarna hjälpte oss när vi ville bygga om lite i lägenheten. Mycket proffsiga som kom enligt uttalad tid varje dag och städade efter sig. Vi anlitar dem gärna igen!

   Fredrik, Tunaberg

   Vi kontaktade företaget när vi upptäckte att det blivit vattenskador i källaren. Dom tog tag i hela projektet och vi slapp ringa olika hantverkare. Otroligt skönt och smidigt utfört, stort tack!

   Filippa, Uppsala C

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Medlare

    Nummer: 010-555 91 13
    Mail: offert@uppsala-byggare.se