Kontakta Byggföretag i Uppsala

Du kan nå oss via vårt kontaktformulär som du hittar på den här sidan, via e-post eller telefon. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss med alla tänkbara frågor du har om vår verksamhet. Om du vill ha en gratis offert är det bra om du kan beskriva det du vill ha hjälp med så ingående som möjligt. Om du har en idé men inte är helt säker på hur den ska genomföras? Inga problem, vi hjälper dig med konsultation och rådgivning.

Renovera Kök & Badrum

Låt osas hjälpa dig göra verklighet av drömmen att ha ett lyxigt badrum eller kök.

Renovera Källare & Tvättstuga

Vi erbjuder totalentreprenad inom renovering av källare, våtrum & tvättstugor!

Bygga Altan & Garage

Starta bygget av ditt garage eller din altan genom att höra av dig till oss idag

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av
  Planering är A och O för ett lyckat byggprojekt

  Våra projektledare har stor erfarenhet när det handlar om att samordna stora och små renoverings- och byggprojekt på sätt som gör det så kostnadseffektivt som möjligt för dig som kund. Vi är varma anhängare av idén om att besparingar kan göras redan i planeringsskedet. Genom att alltid se till att personal med rätt kompetens finns på plats fortlöper alla projekt på ett sätt som skapar minskade kostnader för dig som kund.

  Kontakta oss med dina frågor och funderingar om byggnation i Uppsala Vi arbetar i bland annat Tierp, Enköping, Uppsala, Knivsta, Sigtuna, Märsta & m.m.

  Renoveringar för högre livskvalitet och höjda fastighetsvärden

  Våra renoveringar och byggprojekt strävar alltid efter att skapa mervärde inom flera olika kategorier. Dels bruksvärde och livskvalitet, men såklart också att höja fastighetsvärden.

  Invändiga och utvändiga renoveringar

  vi både bygger och renoverar invändigt som utvändigt. I den sistnämnda kategorin kan vi även hjälpa till vid trädgårdsrenoveringar där vi har kompetens inom allt från plattläggning och plantering till terrassering och byggen av uteplatser

  ROT-berättigade byggtjänster för dig som är privatkund

  ROT-avdraget är en skattereduktion som kan användas av alla privatpersoner som uppfyller de grundläggande kraven. De viktigaste villkoren du ska uppfylla för att kunna få avdraget är att du vill ha hjälp med någon typ av byggtjänst på din bostad, och att du fortfarande har ROT-avdrag kvar att ta ut (maxsumman är 50 000/år). Om du har rätt till avdraget tar vi hand om kontakterna med Skatteverket och ser till att arbetskostnaden på din faktura reduceras med 30 procent.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Medlare

   Nummer: 010-555 91 13
   Mail: offert@uppsala-byggare.se

   Vanliga Frågor inom Byggnation & Renovering Här hittar du svar på några av de frågor vi oftast får ställda till oss.

   Hur mycket kostar en renovering?

   Slutkostnaden beror på många olika faktorer, inte minst storleken på projektet. Av oss får du alltid exakta prisuppgifter i en kostnadsfri offert innan projektet startar.

   Vad menas med totalentreprenad?

   Totalentreprenad innebär att vi tar ett helhetsansvar över samordningen av ett byggprojekt. Det underlättar för dig som kund om man behöver anlita externa samarbetspartners såsom VVS-bolag eller elektriker. Totalkostnaden för projektet sammanfattas dessutom på en enda faktura. I slutändan brukar det också göra att projektet blir billigare.  

   Hjälper ni mig med ROT-avdraget?

   Absolut. Det är vi som byggentreprenör som tar hand om alla kontakter med Skatteverket och övrig handläggning. Det enda du behöver göra är att betala fakturan.

   Hur kan jag ta reda på om jag behöver bygglov?

   Reglerna för bygglov varierar beroende på vad för typ av projekt det handlar om och vilken som är din hemkommun. Vi rekommenderar att du kontaktar byggnadskontoret för att få klarhet om vad som gäller i ditt fall.  

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Uppsala Byggarna för en totalrenovering. Mycket tydlig kommunikation med projektledaren som lämnade en bra och tydlig offert. Vi rekommenderar starkt!

   Johan, Eriksberg

   Uppsala Byggarna hjälpte oss när vi ville bygga om lite i lägenheten. Mycket proffsiga som kom enligt uttalad tid varje dag och städade efter sig. Vi anlitar dem gärna igen!

   Fredrik, Tunaberg

   Vi kontaktade företaget när vi upptäckte att det blivit vattenskador i källaren. Dom tog tag i hela projektet och vi slapp ringa olika hantverkare. Otroligt skönt och smidigt utfört, stort tack!

   Filippa, Uppsala C

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Medlare

    Nummer: 010-555 91 13
    Mail: offert@uppsala-byggare.se