Fasadrenovering i Uppsala

Vi är din expert på fasadrenoveringar i Uppsala med omnejd. Vi renoverar fasader i bland annat Östhammar, Norby, Tierp, Industristaden och Knutby. Våra byggtjänster är tillgängliga för kunder som privatpersoner, fastighetsägare, andra byggbolag, företag och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder gratis prisförslag!

Renovera Fasad

Kontakta oss så får du veta hur vi kan hjälpa dig med din fasadrenovering.

Fasadputsning

Vi putsar om allt från villor och kulturfasader till nya hyres- och flerfamiljshus.

Fasadmålning

Givetvis kan vi hjälpa er måla om er villafasad. Vi arbetar även med panelbyten.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom fasadarbeten åt kunder i Uppsalaregionen Vi är specialiserade inom renovering av fasader i Tierp, Uppsala, Enköping, Knivsta & Sigtuna

  Kostnadseffektiva fasadrenoveringar som skapar mervärde

  En fasadrenovering som utförs av oss skapar både estetiska och ekonomiska mervärden. När du kontaktar oss får du tillfälle att i dialog med en av våra projektledare ta fram en kostnadseffektiv lösning för din fasadrenovering. Tack vare våra egna högt ställda kvalitetskrav och vår förmåga att avsluta projekt i tid och inom budget har vi numera förmånen att ofta jobba på rekommendation från tidigare kunder.

  Hör av dig om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig

  Vi ger dig väldigt gärna en kostnadsfri offert för vad din fasadrenovering skulle kosta. Om du har andra frågor om fasadarbeten är du välkommen att ställa dem också. Om du till exempel är en privatkund som kan nyttja ROT-avdraget så kan vi hjälpa dig med detta. Vi besvarar alla förfrågningar så snabbt vi bara kan.

  En fasadfirma som kan allt inom fasadarbeten

  • Renovering av puts-, tegel-, trä- och stenfasader
  • Fasadmålning
  • Fasadbyten
  • Fasadreparation
  • Putsa fasad
  • Panelbyten
  • Isolering

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Medlare

   Nummer: 010-555 91 13
   Mail: offert@uppsala-byggare.se

   Vanliga Frågor inom Byggnation & Renovering Här hittar du svar på några av de frågor vi oftast får ställda till oss.

   Hur mycket kostar en renovering?

   Slutkostnaden beror på många olika faktorer, inte minst storleken på projektet. Av oss får du alltid exakta prisuppgifter i en kostnadsfri offert innan projektet startar.

   Vad menas med totalentreprenad?

   Totalentreprenad innebär att vi tar ett helhetsansvar över samordningen av ett byggprojekt. Det underlättar för dig som kund om man behöver anlita externa samarbetspartners såsom VVS-bolag eller elektriker. Totalkostnaden för projektet sammanfattas dessutom på en enda faktura. I slutändan brukar det också göra att projektet blir billigare.  

   Hjälper ni mig med ROT-avdraget?

   Absolut. Det är vi som byggentreprenör som tar hand om alla kontakter med Skatteverket och övrig handläggning. Det enda du behöver göra är att betala fakturan.

   Hur kan jag ta reda på om jag behöver bygglov?

   Reglerna för bygglov varierar beroende på vad för typ av projekt det handlar om och vilken som är din hemkommun. Vi rekommenderar att du kontaktar byggnadskontoret för att få klarhet om vad som gäller i ditt fall.  

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Uppsala Byggarna för en totalrenovering. Mycket tydlig kommunikation med projektledaren som lämnade en bra och tydlig offert. Vi rekommenderar starkt!

   Johan, Eriksberg

   Uppsala Byggarna hjälpte oss när vi ville bygga om lite i lägenheten. Mycket proffsiga som kom enligt uttalad tid varje dag och städade efter sig. Vi anlitar dem gärna igen!

   Fredrik, Tunaberg

   Vi kontaktade företaget när vi upptäckte att det blivit vattenskador i källaren. Dom tog tag i hela projektet och vi slapp ringa olika hantverkare. Otroligt skönt och smidigt utfört, stort tack!

   Filippa, Uppsala C

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Medlare

    Nummer: 010-555 91 13
    Mail: offert@uppsala-byggare.se