Takläggning i Uppsala

Vi är det självklara valet för takläggning i Uppsala med omnejd. Vi har lång erfarenhet inom branschen och har under många år arbetat med takläggning i och runt Uppsala. Oavsett om det är ditt villatak, flerfamiljshus i en bostadsrättsförening eller taket på en företagsfastighet som ska bytas är du välkommen att kontakta oss. Att lägga tak är komplicerat och vi rekommenderar att du anlita professionella takläggare för att arbetat ska utföras korrekt och säkert. Kontakta oss redan idag för att diskutera ett prisförslag.

Renovera Tak

Kontakta oss så får du veta hur vi kan hjälpa dig med din takrenovering.

Byta Tak

Vi byter tak på allt från villor och till nya hyres- och flerfamiljshus.

Takomläggning

Ta inga onödiga risker med ditt tak, kontakta oss redan idag för konsultation.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Takläggare i Uppsala Vi är specialiserade inom takarbeten i Tierp, Uppsala, Enköping, Knivsta & Sigtuna

  Dags att lägga tak i Uppsala?

  När du går med planer om att lägga nytt tak eller byta befintligt tak är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi utför takläggning i centrala delar av Uppsala, så som Luthagen, Gränby, Salabacke och Nyby. Men vi finns även i hela Uppsala län, och vi åker ut till områden som Tierp, Östhammar och Knivsta.

  Takläggare med lång erfarenhet

  Med vår långa erfarenhet har vi blivit experter på att lägga tak. Vi har goda kunskaper om att lägga alla olika typer av tak och har arbetat med allt från klassiskt tegeltak till enklare papptak. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att du får ett hållbart tak som klarar av det hårda nordiska klimatet.

  Takläggning till alla fastigheter

  Vi har erfarenhet av både stora och små jobb och kan genomföra alla typer av takbyten. Du är välkommen att kontakta oss om du är och har behov av ett takbyte:

  • Villaägare
  • Ordförande i en bostadsrättsförening
  • Fastighetsägare

  För oss är taket på en sommarstuga i Tierp precis lika viktigt som taket på en stor kontorsfastighet inne i centrala Uppsala. Vi välkomnar långvariga och återkommande samarbeten.

  Få rådgivning om takrenovering i Uppsala

  Självklart kan du kontakta oss om du känner dig osäker gällande en takrenovering i Uppsala. Kanske är du osäker på om det går att utföra en takreparation eller om hela taket behöver bytas ut. Vi erbjuder därför rådgivning till privatpersoner när det gäller takrenovering.

  Vi har många nöjda kunder och lämnar gärna referenser på förfrågan

  En takmontör kommer ut till dig och tar en titt på din villa och undersöker vilka åtgärder taket kommer att behöva. Vi kan sedan ge dig rådgivning om vilka material som passar bäst samt hur omfattande takrenoveringen kommer att bli. Är du intresserad av att gå vidare med oss kommer du sedan att få en offert med prisförslag. Vi är mycket noggranna med alla arbeten och värderar säkerhet mycket högt.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Medlare

   Nummer: 010-555 91 13
   Mail: offert@uppsala-byggare.se

   Vanliga Frågor inom Byggnation & Renovering Här hittar du svar på några av de frågor vi oftast får ställda till oss.

   Hur mycket kostar en renovering?

   Slutkostnaden beror på många olika faktorer, inte minst storleken på projektet. Av oss får du alltid exakta prisuppgifter i en kostnadsfri offert innan projektet startar.

   Vad menas med totalentreprenad?

   Totalentreprenad innebär att vi tar ett helhetsansvar över samordningen av ett byggprojekt. Det underlättar för dig som kund om man behöver anlita externa samarbetspartners såsom VVS-bolag eller elektriker. Totalkostnaden för projektet sammanfattas dessutom på en enda faktura. I slutändan brukar det också göra att projektet blir billigare.  

   Hjälper ni mig med ROT-avdraget?

   Absolut. Det är vi som byggentreprenör som tar hand om alla kontakter med Skatteverket och övrig handläggning. Det enda du behöver göra är att betala fakturan.

   Hur kan jag ta reda på om jag behöver bygglov?

   Reglerna för bygglov varierar beroende på vad för typ av projekt det handlar om och vilken som är din hemkommun. Vi rekommenderar att du kontaktar byggnadskontoret för att få klarhet om vad som gäller i ditt fall.  

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Uppsala Byggarna för en totalrenovering. Mycket tydlig kommunikation med projektledaren som lämnade en bra och tydlig offert. Vi rekommenderar starkt!

   Johan, Eriksberg

   Uppsala Byggarna hjälpte oss när vi ville bygga om lite i lägenheten. Mycket proffsiga som kom enligt uttalad tid varje dag och städade efter sig. Vi anlitar dem gärna igen!

   Fredrik, Tunaberg

   Vi kontaktade företaget när vi upptäckte att det blivit vattenskador i källaren. Dom tog tag i hela projektet och vi slapp ringa olika hantverkare. Otroligt skönt och smidigt utfört, stort tack!

   Filippa, Uppsala C

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Medlare

    Nummer: 010-555 91 13
    Mail: offert@uppsala-byggare.se