Renovera Badrum i Uppsala

Som renoveringsfirma är badrumsrenoveringar ett av våra specialistområden. Vi finns i Uppsala och utför renoveringar i hemorten såväl som i närliggande områden som Årsta, Skölsta, Bålsta, Alsike och Björklinge. Vi upplåter våra tjänster som byggentreprenör åt kunder som företag, fastighetsägare, andra byggbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi erbjuder gratis prisförslag!

Badrumsrenovering

Kontakta oss så får du veta hur vi kan hjälpa dig med din badrumsrenovering

Renovera Våtrum

Funderar ni på att renovera ert våtrum? Vi är duktiga på tvättrum & tvättstugor.

Kakel- & Plattsättning

Plattsättning inom bl.a. mosaik, natursten, marmor, granit m.m.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.






  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Behov av en Badrumsrenovering i Uppsala? Vi är specialiserade inom renovering av badrum i Tierp, Uppsala, Enköping, Knivsta & Sigtuna

  Lyxiga och praktiska badrum

  Med lång erfarenhet i branschen och ett gäng certifierade och skickliga hantverkare har vi de perfekta förutsättningarna för att skapa badrum som skapar mervärde. Vår målsättning är alltid att våra renoveringar ska landa i att de höjer bruksvärdet och det ekonomiska värdet.

  Kontakta oss så får du veta hur vi kan hjälpa dig med din badrumsrenovering

  Du är mer än välkommen att höra av dig till oss om du vill ha en kostnadsfri offert. Självklart har du också möjlighet att få svar på andra frågor och funderingar som du kan tänkas ha kring en badrumsrenovering, till exempel om du vill ha rådgivning kring materialval med mera. Som privatkund kan du ha rätt till ROT-avdrag, och det hjälper vi dig i sådana fall med.

  En badrumsentreprenör med kompetensen som krävs

  • Totalrenovering badrum
  • Helkaklat badrum
  • Vattenburen golvvärme
  • Plattsättning (mosaik, natursten, marmor, granit m.m.)
  • Klinkergolv
  • Flytspackling
  • Källarrenovering

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!





   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Medlare

   Nummer: 010-555 91 13
   Mail: offert@uppsala-byggare.se

   Vanliga Frågor inom Byggnation & Renovering Här hittar du svar på några av de frågor vi oftast får ställda till oss.

   Hur mycket kostar en renovering?

   Slutkostnaden beror på många olika faktorer, inte minst storleken på projektet. Av oss får du alltid exakta prisuppgifter i en kostnadsfri offert innan projektet startar.

   Vad menas med totalentreprenad?

   Totalentreprenad innebär att vi tar ett helhetsansvar över samordningen av ett byggprojekt. Det underlättar för dig som kund om man behöver anlita externa samarbetspartners såsom VVS-bolag eller elektriker. Totalkostnaden för projektet sammanfattas dessutom på en enda faktura. I slutändan brukar det också göra att projektet blir billigare.  

   Hjälper ni mig med ROT-avdraget?

   Absolut. Det är vi som byggentreprenör som tar hand om alla kontakter med Skatteverket och övrig handläggning. Det enda du behöver göra är att betala fakturan.

   Hur kan jag ta reda på om jag behöver bygglov?

   Reglerna för bygglov varierar beroende på vad för typ av projekt det handlar om och vilken som är din hemkommun. Vi rekommenderar att du kontaktar byggnadskontoret för att få klarhet om vad som gäller i ditt fall.  

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Uppsala Byggarna för en totalrenovering. Mycket tydlig kommunikation med projektledaren som lämnade en bra och tydlig offert. Vi rekommenderar starkt!

   Johan, Eriksberg

   Uppsala Byggarna hjälpte oss när vi ville bygga om lite i lägenheten. Mycket proffsiga som kom enligt uttalad tid varje dag och städade efter sig. Vi anlitar dem gärna igen!

   Fredrik, Tunaberg

   Vi kontaktade företaget när vi upptäckte att det blivit vattenskador i källaren. Dom tog tag i hela projektet och vi slapp ringa olika hantverkare. Otroligt skönt och smidigt utfört, stort tack!

   Filippa, Uppsala C

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!





    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Medlare

    Nummer: 010-555 91 13
    Mail: offert@uppsala-byggare.se