Renovera Kök i Uppsala

Vill du renovera ett kök någonstans i eller runt Uppsala? Vi är köksspecialisten som hjälper dig med köksrenoveringen i vår hemort eller i orter som Kungsängen, Stabby, Nyby, Lindbacken och Eklundshov. Vi utför renoveringar av enstaka kök åt privatpersoner men också jobb med större volymer åt bland annat företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder gratis prisförslag!

Köksrenovering

Kontakta oss så får du veta hur vi kan hjälpa dig med din köksrenovering.

Köksmontering

Har ni köpt ett färdigt kök men behöver hjälp med monteringen? Vi fixar det!

Finsnickeri

Vi hjälper er gärna med platsbyggnation & finsnickeri för skräddarsydda lösningar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags för en Köksrenovering i Uppsala? Vi är specialiserade inom renovering av kök i Tierp, Uppsala, Enköping, Knivsta & Sigtuna

  Kostnadseffektiva köksrenoveringar av hög kvalitet

  Hur skapar man mervärde åt sina kunder? Om du frågar oss så gör man det genom att planera renoveringsprojektet så att det flyter på så effektivt som möjligt, genom att välja högkvalitativa material och, självklart, genom att aldrig kompromissa i hantverket. Genom att följa dessa värderingar har vi lyckats knyta långsiktiga kundrelationer, och får numera ofta jobba på rekommendation från våra tidigare kunder.

  Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig

  Hör av dig. Vi ger dig mer än gärna en kostnadsfri offert utifrån dina önskemål för en köksrenovering. Har du rätt till ROT-avdraget, som privatkund, så kan vi reda ut hur dina möjligheter ser ut. Alla förfrågningar besvaras så snart det bara går.

  En köksspecialist som hjälper dig med allt inom köksrenovering

  • Montering och anpassning av IKEA-stommar
  • Köksmontering
  • Köksbyte
  • Byggnation av köksö
  • Kaklad köksvägg
  • Renovera Tvättstuga

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Medlare

   Nummer: 010-555 91 13
   Mail: offert@uppsala-byggare.se

   Vanliga Frågor inom Byggnation & Renovering Här hittar du svar på några av de frågor vi oftast får ställda till oss.

   Hur mycket kostar en renovering?

   Slutkostnaden beror på många olika faktorer, inte minst storleken på projektet. Av oss får du alltid exakta prisuppgifter i en kostnadsfri offert innan projektet startar.

   Vad menas med totalentreprenad?

   Totalentreprenad innebär att vi tar ett helhetsansvar över samordningen av ett byggprojekt. Det underlättar för dig som kund om man behöver anlita externa samarbetspartners såsom VVS-bolag eller elektriker. Totalkostnaden för projektet sammanfattas dessutom på en enda faktura. I slutändan brukar det också göra att projektet blir billigare.  

   Hjälper ni mig med ROT-avdraget?

   Absolut. Det är vi som byggentreprenör som tar hand om alla kontakter med Skatteverket och övrig handläggning. Det enda du behöver göra är att betala fakturan.

   Hur kan jag ta reda på om jag behöver bygglov?

   Reglerna för bygglov varierar beroende på vad för typ av projekt det handlar om och vilken som är din hemkommun. Vi rekommenderar att du kontaktar byggnadskontoret för att få klarhet om vad som gäller i ditt fall.  

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Uppsala Byggarna för en totalrenovering. Mycket tydlig kommunikation med projektledaren som lämnade en bra och tydlig offert. Vi rekommenderar starkt!

   Johan, Eriksberg

   Uppsala Byggarna hjälpte oss när vi ville bygga om lite i lägenheten. Mycket proffsiga som kom enligt uttalad tid varje dag och städade efter sig. Vi anlitar dem gärna igen!

   Fredrik, Tunaberg

   Vi kontaktade företaget när vi upptäckte att det blivit vattenskador i källaren. Dom tog tag i hela projektet och vi slapp ringa olika hantverkare. Otroligt skönt och smidigt utfört, stort tack!

   Filippa, Uppsala C

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Medlare

    Nummer: 010-555 91 13
    Mail: offert@uppsala-byggare.se