Ut- & Tillbyggnad av Hus i Uppsala

Funderar du på att bygga ut ditt hus? Vi är en etablerad och välrenommerad byggfirma som hjälper bland annat privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag. Vårt arbetsområde omfattar hela Uppsala med omnejd. Vi hjälper till med små och stora tillbyggnader, till exempel altaner, extra rum, takkupor med mera. Vi erbjuder gratis prisförslag!

Tillbyggnation

Kvalitetssäkrade tillbyggnader av en skicklig byggfirma. Kontakta oss idag!

Utbyggnation

Har ni funderat på att bygga ut? Våra erfarna snickare hjälper dig från start till mål!

Ombyggnation

Vi hjälper er gärna med ombyggnation & finsnickeri för skräddarsydda lösningar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Ska ni Bygga ut ert Hus eller Villa runt Uppsala? Lång erfarenhet inom tillbyggnad & utbyggnad i Tierp, Uppsala, Enköping, Knivsta & Sigtuna

  Öka värdet och funktionaliteten på din fastighet i Uppsala

  En tillbyggnad är en bra affär. De höjer både det ekonomiska och bruksvärdet av en fastighet.

  Exempel på tillbyggnader vi utför

  • Takkupa
  • Burspråk
  • Altan
  • Terrass
  • Balkong
  • Extra sovrum, kontor, TV-rum m.m.
  • Separat entré

  Anlita oss som totalentreprenör så blir påbyggnaden enkel

  Du kan anlita oss som totalentreprenör för alla typer av tillbyggnader. Detta betyder att våra tjänster inkluderar allt som krävs för att ta projektet från start till mål. Från grundläggning till färdig tillbyggnad. Vi tar med andra ord ett helhetsansvar som inkluderar el och VVS.

  Fastigheter vi utför tillbyggnader på

  • Hus
  • Gammalt hus
  • Torp
  • Villa
  • Sommarstuga
  • Fritidshus
  • Radhus
  • 2-plansvilla
  • Sutterängsvåning

  Krävs bygglov för att genomföra en tillbyggnad?

  Det enkla svaret är att det beror på och vi rekommenderar alltid att du kontaktar byggnadskontoret i din hemkommun för att kontrollera med dem. Generellt är det möjligt att genomföra vad som kallas för Attefallstillbyggnader om 15 kvadratmeter utan bygglov. 15 kvm är en yta som det går att göra mycket med, till exempel ett badrum, större kök, mer vardagsrumsyta m.m.

  Hur mycket får man bygga ut huset?

  Detta är olika från fastighet till fastighet och finns specificerat i byggrätten för ditt hus. Generellt sett kan man räkna med att man får bygga ut en fastighet med en total volym om 20-30% av tomtytan.

  Dra nytta av ROT-avdraget när du bygger ut bostaden

  Det är möjligt för dig att sänka totalkostnaden för tillbyggnad om det är din bostad som ska byggas ut. Detta gäller oavsett om det rör sig om en altan, takkupa eller attefallstillbyggnad. Om du har rätt till avdraget kan priset för tillbyggnaden sänkas med upp till 50 000 kronor. Du är välkommen att höra av dig till oss om du vill veta mer om dina möjligheter att utnyttja ROT.

  Hör av dig till oss om du vill ha hjälp med en påbyggnad

  Väntar ni tillökning i familjen? Vill du ha ett uterum som kan användas som vinterträdgård? Eller göra badrummet större? Kontakta oss och berätta hur målsättningen ser ut. Vi ger dig en kostnadsfri offert, och du förbinder dig inte till något genom att ta emot den. Väl mött!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Nicklas
   Medlare

   Nummer: 010-555 91 13
   Mail: offert@uppsala-byggare.se

   Vanliga Frågor inom Byggnation & Renovering Här hittar du svar på några av de frågor vi oftast får ställda till oss.

   Hur mycket kostar en renovering?

   Slutkostnaden beror på många olika faktorer, inte minst storleken på projektet. Av oss får du alltid exakta prisuppgifter i en kostnadsfri offert innan projektet startar.

   Vad menas med totalentreprenad?

   Totalentreprenad innebär att vi tar ett helhetsansvar över samordningen av ett byggprojekt. Det underlättar för dig som kund om man behöver anlita externa samarbetspartners såsom VVS-bolag eller elektriker. Totalkostnaden för projektet sammanfattas dessutom på en enda faktura. I slutändan brukar det också göra att projektet blir billigare.  

   Hjälper ni mig med ROT-avdraget?

   Absolut. Det är vi som byggentreprenör som tar hand om alla kontakter med Skatteverket och övrig handläggning. Det enda du behöver göra är att betala fakturan.

   Hur kan jag ta reda på om jag behöver bygglov?

   Reglerna för bygglov varierar beroende på vad för typ av projekt det handlar om och vilken som är din hemkommun. Vi rekommenderar att du kontaktar byggnadskontoret för att få klarhet om vad som gäller i ditt fall.  

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Uppsala Byggarna för en totalrenovering. Mycket tydlig kommunikation med projektledaren som lämnade en bra och tydlig offert. Vi rekommenderar starkt!

   Johan, Eriksberg

   Uppsala Byggarna hjälpte oss när vi ville bygga om lite i lägenheten. Mycket proffsiga som kom enligt uttalad tid varje dag och städade efter sig. Vi anlitar dem gärna igen!

   Fredrik, Tunaberg

   Vi kontaktade företaget när vi upptäckte att det blivit vattenskador i källaren. Dom tog tag i hela projektet och vi slapp ringa olika hantverkare. Otroligt skönt och smidigt utfört, stort tack!

   Filippa, Uppsala C

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Nicklas
    Medlare

    Nummer: 010-555 91 13
    Mail: offert@uppsala-byggare.se